Lucky 7's in 2014
Tuesday This season's favourite meal
По традиция за Великден и Гергьовден на трапезата трябва да има агнешко месо.
Но тъй като моят съпруг не обича агнешко. аз не готвя това.
Моята свекърва винаги приготвяше печено агнешко бутче, агнешка дроб сърма и ни канеше на гости за Великден. На Гергьовден пък винаги бяхме при моите родители, където също имаше агнешко.
Обичам агнeшко месо- и печено, и със спанак, и агнешка дроб сърма. Затова ги ям навън - в заведения, където знам, че готвят много вкусно.
***
Traditionally, Easter and St. George / May 6 / on the table must have a lamb meat. But since my husband doesn't like lamb meat, I don't cook it.
I love lamb meat - and roast in the oven, or with spinach, or lamb oddments with rice .
So I eat in places where I know there cooked delicious dishes.
I love lamb as well but it is expensive so we don't eat it very often
ОтговорИзтриване