Моята снимка
Sofia, Bulgaria; Just a woman in a Man's Man's World... Wife, mother of a 20+year-old boy -a young philosopher. Make cards sometimes and I was a proud DT member of IKEsWORLD CHALLENGES.

понеделник, 2 юни 2014 г.

Remember...

 July 2006
Лиляна Венкова
29.12.1944 - 25.05.2014


"We'll meet again,

Don't know when, don't know where.

But I know we'll meet again

Some sunny day"

      Днес ние отбелязваме 9 дни без черната пантера, както я наричаха нейните приятели и колеги. Тя беше изключително красива и интелигентна жена.
      Today we note nine days without the Black Panther, as her friends and colleagues call her.
She was very beautiful and intelligent woman.
 Заупокойна молитва
за Лиляна
    “ Помени, Господи, Боже наш, починалата с вяра и надежда за вечен живот Твоя рабиня ЛИЛЯНА и като благ и човеколюбив Бог, Който прощава греховете и унищожава неправдите, прости й и я освободи от всички нейни прегрешения, волни и неволни. Избави я от вечните мъки и геенския огън и й дарувай да получи и да се наслади на Твоите вечни блага, които си приготвил за тези, които Те обичат.
     Защото, макар и да е съгрешавала, тя не отстъпи от Тебе, и без да се съмнява, вярваше в Отца и Сина и Светия Дух - в Теб, прославяния в Троица Бог, и до последния си дъх Един Бог в три Лица и три Лица в Един Бог православно изповядваше.
       Затова бъди милостив към нея и вярата й в Теб вмени вместо дела и заедно с Твоите светии като щедър я упокой. Защото няма човек, който да е живял и да не е съгрешил, само Ти си без никакъв грях, Твоята правда е правда вечна и Ти Единствен си Бог милостив, щедър и човеколюбив и на Теб слава въздаваме, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и всякога и во веки веков. Амин.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар